duminică, 27 decembrie 2020

Pensiuni care fac de rusine orasul Craiova

 Incepem de aceasta data altfel decat de obicei: nu va recomandam Pensiunea Belvedere din Craiova.

Fie ca este vorba de pandemie - incasari mai mici din serviciile de cazare, fie ca este vorba de lipsa de implicare - nu se mai investeste in intretinerea si repararea camerelor din diverse motive, unele pensiuni chiar fac de ras orasul Craiova.

Oamenii nu se plang degeaba. Comentariile de pe Google Maps si alte siteuri de turism specializate, confirma faptul ca in aceasta pensiune, camerele nu sunt nici macar acceptabile: gandaci in camera, dusuri infundate, miros pestilential la scurgerile din baie, mucegai pe langa cabinele de dus, intr-un cuvant curatenie precara.

Poate au uitat proprietarii de hoteluri si pensiuni, dar tocmai in aceasta consta afacerea lor, in a oferi conditii atat de bune in camere ( asternuturi curate, miros placut, curatenie, etc.) incat cei care vin sa se cazeze pentru o noapte sau doua in orasul Craiova sa ramana cu o amintire placuta.

Mai oameni buni, intelegeti ca o camera de hotel sau de pensiune pe care ceri peste 100 lei pe noapte, trebuie sa arate impecabil ? Intelegeti sau ati uitat acest lucru ?

Voi intelegeti ca mai ales in anii acestia in care bantuie COVID-19 prin toata Europa si prin intreaga lume, voi hotelierii trebuie sa ridicati standardele de curatenie si nu sa le coborati ?

Este inacceptabil ca in anumite comentarii sa gasesti expresii precum: prosoape vechi sau paturi murdare, scurgere dus infundata - cadita s-a umplut imediat de apa....

Se pot intampla si " accidente " sa le spunem: azi nu mi-a venit camerista, a fost bolnava. Camera a fost curatata asa mai in graba de personal necalificat, dar asta daca s-a intamplat o data, nu trebuie sa devina niciodata o regula " lasa ca merge si asa, ca data trecuta nu a zis clientul ala nimic, nu a comentat. "

Este rusinos, rusinos, rusinos!

Felul in care se simt oaspetii orasului Craiova cand vin pentru cateva zile la noi, depinde foarte mult de conditiile de cazare, de gazda daca pot spune asa.

Va rugam nu mai faceti de rusine orasul Craiova prin oferirea unor asemenea camere!

Mai jos cateva fotografii de pe Booking.com de la clienti nemultumiti.