vineri, 25 septembrie 2015

Cazare Craiova Pensiunea Casa Flamingo

In vara anului 2015, s-a deschis in cartierul Sarari din Craiova, o pensiune mica dar cocheta, cu un numar de 6 camere, chiar in spatele Magazinului LIDL din zona Viitorul.
Flamingo era nu demult, un bar de streaptese, cu o reputatie destul de dubioasa in randul craiovenilor ( Vedeti articolul din cotidianul local, Gazeta de Sud privind scandalurile din aceasta locatie >> http://www.gds.ro/Local/2006-09-14/Scandal+cu+pistoale+in+Flamingo/ )
Dupa ce patronul s-a saturat de agitatia oferita de viata de noapte a clubului Flamingo, cu fete sumar imbracate cu miscari provocatoare pe de o parte si baieti infierbantati de aburii alcoolului si hormoni pe de alta parte, s-a hotarat sa deschida o pensiune.
Conditiile de cazare sunt bune la Casa Flamingo, mai ales ca mobilierul este nou si camerele si baia sunt renovate recent. Preturile sunt foarte competitive, atat la camerele single ( cazare o persoana ) cat si la camerele matrimoniale sau cu doua paturi separate (twin). Unele camere au si chicineta proprie (o mica bucatarie cu aragaz si chiuveta), lucru nemaiintalnit la pensiuni in Craiova.

Cateva minusuri, totusi exista:
- parcarea langa bordura, pe marginea drumului;
- camerele mici si holurile stramte;
- ferestrele camerelor au vedere in curtile cu zarzavaturi ale vecinilor.