marți, 31 mai 2011

Cazare Craiova CASA DOBRESCU

Termenul de hostel, cunoscut şi ca hotel pentru tineret este o unitate de cazare pentru turiştii cu buget restrâns, în general tineret sau grupuri de lucratori detasati in alte orase decat cele de resedinta.

Astfel, am amenajat pentru dumneavoastra imobilul nostru situat in centrul comunei, Isalnita, judetul Dolj, pe strada Libertatii, nr. 3.

Detinem 15 camere a cate 3 locuri fiecare la primul etaj si inca 7 camere de 6 locuri plus un apartament spatios la al doilea etaj. Camerele sunt mobilate cu mobilier nou si sunt dotate cu bai individuale.

Incalzirea este centralizata pe gaz, apa calda curenta.

Imobilul nostru este situat in comuna Isalnita, pe strada Libertatii, nr.3, in apropierea Primariei Isalnita.

La doara 10 minute de Craiova, va puteti caza la preturi mult mai mici comparativ cu preturile din oras. Nu ezitati sa ne contactati!

Oferim locuri de cazare in camere cu 3/6 locuri, mobilier, baie proprie pt. fiecare camera, incalzire centralizata, tocarie PVC cu geam termopan. Pretul este de 15 lei+ TVA/persoana/zi. Conditiile sunt optime, pretul este minim.

Ceea ce ne face si mai primitori este faptul ca putem asigura in restaurantul nostru cu specific traditional romanesc cele 3 mese principale pentru oaspetii nostri.

Intr-o piata intr-o continua schimbare, Casa Dobrescu a ramas fidela princiipiilor sale: atmosfera prietenoasa, mancare buna, preturi rezonabile. Intr-o piata in care doar ce era strain era bun, Casa Dobrescu va invita sa va convingeti de exceptia de la regula.

Preparatele culinare oferite zilnic sunt alcatuite pe baza retetelor traditionale ale bucatariei romanesti, iar bauturile servite in Crama Casa Dobrescu reprezinta cele mai renumite podgorii din tara noastra: Panciu, Odobesti, Cotesti, Murfatlar, Cotnari, Dragasani, Segarcea, Vanju Mare, Valea Calugareasca, Jidvei, Recas, etc.

In restaurant isi desfasoara activitatea personal cu calificare profesionala de specialitate in domeniul alimentatiei publice, iar dotarea bucatariei si a restaurantului se inscriu in cerintele moderne de productie si servire.

Restaurantul CASA DOBRESCU este deschis recent, are specific romanesc si dispune de o capacitate de 40 de locuri la mese.

Organizam pentru dumneavoastra mese festive in cadru restrans, petreceri private intr-un restaurant deosebit cu specific traditional romanesc, botezuri, intruniri speciale, intalniri aniversare.

De asemenea, va asteptam sa vizitati Crama Medievala deosebita.

Oferim servicii de catering, pregatirea meselor festive atat in locatia noastra cat si pentru petrecerile dvs private.

Pentru grupurile cazate la Casa Dobrescu pregatim cele 3 mese principale ale zilei la preturi promotionale:

- mic dejun - 4,5 ron/ persoana;

- pranz = fel I + fel II -12 ron/persoana;

- cina - 7,5 lei/persoana.



Nu ratati cele mai reusite evenimente realizate la CASA DOBRESCU: intalniri de afaceri, mese festive, aniversari sau orice alt eveniment important din viata dvs. !



Timpul e atat de pretios

Stresul alergaturii nu va permite sa va bucurati deplin de eveniment?

…….Suficient ca sa apelati la serviciile noastre



Toate evenimentele pe care le putem organiza pt dvs. sunt gandite in detaliu, iar ceea ce pentru dvs. este important, pentru noi este FOARTE IMPORTANT.

PERSONALE - casatorii-nunti, botezuri, zile de nastere, onomastici

BUSINESS- receptii, conferinte, cocktailuri, lansari firme si produse

SARBATORI DIVERSE-Craciun, Revelion, Paste, Halloween,

Valentine’s Day, petrecerea burlacilor, carnaval, bal,

festivitati, aniversari.


Restaurantul Casa Dobrescu reprezinta locul in care bucataria traditionala romaneasca este placut completata de autenticitatea decorului oltenesc.

Atat gustul desavarsit al bucatelor,

pregatite cu multa daruire de bucatarii nostri,

cat si amabilitatea si buna dispozitie cu care

personalul va intampina,

intregesc vestita noastra

ospitalitate.


Va invitam sa ne cunosteti si impreuna sa stabilim toate detaliile care fac ca o petrecere sa fie de neuitat, veti avea la dispozitie toate serviciile necesare pentru a scapa de stres si alergaturi inutile, cel mai bun raport calitate – pret si mai presus de toate o persoana care se va ocupa de toate aspectele organizari unei petreceri de succes.


Va asteptam la Restaurantul Casa Dobrescu

pentru a descoperi impreuna

bucataria traditionala

romaneasca precum si conditii optime de cazare la preturi unice !



NOI NE IMPLICAM SI CEEA CE PENTRU DVS. ESTE IMPORTANT PENTRU NOI ESTE FOARTE IMPORTANT !