sâmbătă, 16 martie 2019

Hotel Green House Craiova 2019

Un hotel mare cu camere spatioase si o parcare de 50 de masini chiar in mijlocul orasului Craiova, aproape de Centrul Vechi si frumoasa zona pietonala a orasului.
Da, parcarea este subterana, cea mai sigura chiar si petrnu masini luxoase...nu stai cu grija ca peste noapte a nins, a plouat sau a cazut grindina. Pur si simplu scoti masina ca dintr-o cutie.
Hotelul s-a schimabt mult ca tinuta dupa ce a fost preluat de noul proprietar, asa incat comentariile mai vechi de cativa ani sau filmuletele de pe YouTube care pun intr-o lumina indoielnica acest hotel nu mai corespund cu realitatea.
Am vazut si preturile afisate la receptia Hotelului Green House din Craiova cu mic dejun inclus:
1. Camera single este la pretul de 140 lei / zi.
2. Camera dubla este la pretul de 160 lei / zi.
3. Camera VIP este 220 lei / zi.
4. Apartamentul 260 lei / zi.
In rest, spatii neutre mari, canapele si in zona receptiei si pe fiecare etaj - super ok!
Camerele mari, bine iluminate. Mi-a placut in mod deosebit la camerele VIP balconul mare cat sa pot sta la o tigara chiar si mai multe persoane. De retinut ca scrumiera era pusa pe balcon de catre staff-ul hotelului, care invita parca fumatorii sa isi savureze o tigara, dar pe balcon.
Hotelul dispune si de doua sali mari de evenimente RUBIN si AZUR dar si salonul RUSTIC mai mic, de pana intr-o suta de locuri.

Pentru mai multe detalii si fotografii, vedeti prezentarea acestei unitati de cazare din Craiova in cadrul site-urilor : http://www.craiova-regimhotelier.ro/   si  http://www.craiova-hotel.ro/  .