joi, 26 august 2010

www.e-cazarecraiova.ro portalul complet pentru turistul ce viziteaza craiova

Site-ul http://www.e-cazarecraiova.ro/ este un ghid electronic complet pentru turistul ce tranziteaza orasul Craiova sau ramane aici pentru cateva zile. In acest site, accentul este pus in principal pe ofertele de cazare hoteliera (pe termen scurt) ale orasului Craiova, dar nu numai atat.
Cele mai importante titluri ale noastre vor fi:
1. Cazare Craiova: Regim Hotelier, Hoteluri, Hosteluri, Pensiuni, Hanuri, Popasuri, Cazare Muncitori,
2. Informatii utile Craiova: Taxi, Agentii de Turism, Institutii Publice, Restaurante, Discoteci, Streaptese, Schimb Valutar, Cazinouri, Aeroport, Gara, Autogara, Bar, Club, Pizza, Rentacar, Stranduri, Frizerii, Farmacii, Shopping, Reprezentante Auto.
3. Obiective turistice Craiova: Parcul Nicolae Romanescu, Tineretului, Fantanile Muzicale, Gradina Botanica, Centrul Craiovei, Muzeul de Arta, Muzeul Olteniei, Fotografii Craiova, Agrement (gratar, pescuit).
4. Imobiliare Craiova: Terenuri, Zone Rezidentiale, Birouri, Spatii Comerciale, Hale Industriale, Apartamente, Garsoniere, Vile.
5. Turism Oltenia: Schi-Ranca, Straja; Balneo-Olanesti, Ocnele Mari, Altele: Herculane, Cozia, Voineasa
Nu sunt neglijate nici celelalte orase din Oltenia cum ar fi: Slatina, Valcea, Alexandria, Severin ale caror hoteluri de asemenea le vom prezenta detaliat aici (fotografii, date de contact, adresa, s.a.).

marți, 24 august 2010

Ore flexibile de cazare si transport GRAUTIT

De cele mai multe ori, cazarea in apartamente inchiriate pe termen scurt (regim hotelier), ofera clientilor ore flexibile de check-in si check-out. Cu alte cuvinte omul chiar daca a sosit in orasul Craiova la ore tarzii din noapte, in gara, autogara, aeroport ori cu masina personala, sau a ajuns dimineata foarte devreme, un sofer il va insoti pana la locatie. Acelasi lucru este valabil si la parasirea garsonierei, indiferent de ora la care se solicita acest lucru.
La solicitarea clinetului si in cursul zilei i se poate oferi transoprt in oras.
Garonierele se pot inchiria si pentru cateva ore din zi, pretul fiind redus cu 50% (odihna pentru calatorii ce tranziteaza orasul in itinerariul lor catre destinatie, vizite scurte a unor prieteni, s.a.)