vineri, 17 aprilie 2015

Casa Dobrescu, o noua unitate de cazare la Centura de Nord a Craiovei

Dupa mai bine de 5 ani de cand a fost deschisa unitatea de cazare Casa Dobrescu de la Ișanița (detalii aici Cazare Craiova Casa Dobrescu Ișalnița), in luna Aprilie a anului 2015, a fost deschisa o noua unitate de cazare, de această dată mai aproape de orașul Craiova, numita Casa Dobrescu Centura de Nord.
Situata chiar langă centura de Nord a orasului Craiova, asa cum sugereaza si denumirea, noua unitate de cazare este foarte aproape de gara orașului Craiova ( aproximativ 4-5 minute cu mașina - distanta de la pensiune la gara ) si 10 minute față de centrul orașului.

Dar ce aduce nou pe piața cazarilor din Craiova, Casa Dobrescu Centura Nord față de Casa Dobrescu Ișalnița, si ce a păstrat din ideile deja puse in practică la Ișalnița?

1. Preturile sunt mici, la fel ca la prima unitate de cazare deschisa;
2. Camerele sunt dotate cu unul pană la cinci-șase paturi individuale si baie proprie in camera ( atentie, in pensiunea de la Centura de Nord, nu exista paturi matrimoniale);
3. La pensiunea de la Centura de Nord va exista o bucatarie si o sala de mese, respectand intru totul standardele impuse de lege ( dimensiunile salii, zone de depozitare a alimentelor, numar de mese si scaune, etc.);
4. Un lucru nou, aflat incă in discuție la Casa Dobrescu Centura de Nord, ar fi introducerea transportului de la pensiune catre Aeroportul International Craiova si de la pensiune catre alte zone de interes, cum ar fi catre Gara orasului Craiova ).

Localizarea exacta pe harta Google Maps