duminică, 17 august 2014

Hotel Relax 3 stele Craiova

Astazi am avut placerea sa trecem pragul celui mai nou hotel deschis in orasul Craiova. Da, asa este, Hotelul Relax a fost dat in folosinta in luna IULIE a anului 2014.
Hotelul se gaseste pe Calea Severinului din Craiova, la numarul 48, pe partea dreapta in directia de mers spre iesirea din oras, in apropiere se gasindu-se: Heineken-fabrica de bere, Elpreco, Baumax, CEZ Distributie, Praktiker.
Accesul spre hotel si parcarea hotelului este foarte usor, hotelul fiind foarte vizibil din strada principala, deci nici o bataie de cap pentru clienti. Si, ca a venit vorba de parcare, Hotelul Relax, are o parcare incapatoare. La o prima privire, aproximez parcare suficienta pentru 10 masini. Daca facem un calcul simplu, la un numar de 19 camere cat are Hotelul Relax, locurile de parcare reprezinta 50% din numarul camerelor, mai mult decat suficient!
Sa revenim la Hotel. Acesta are o receptie cu spatii comune destul de largi, dotate cu canapele, fotolii si chiar TV. Restaurantul nu este de dimensiuni mari, si pare a fi fost gandit in special special pentru a oferi mic dejun, pranz sau cina, clientilor care sunt cazati aici. Exista, fireste si un bar cu bauturi fine.
Camerele sunt incapatoare si luminoase, aerul conditionat fiind asigurat de un sistem centralizat al hotelului.
Hotelul a fost dat in folosinta de aproximativ o luna de zile, asa incat unele camere, probabil nici nu au fost locuite vreodata. Aerul de 'totul nou' si 'totul impecabil, neatins' este perfect valabil pentru Hotelul Relax din orasul Craiova.
Detalii si fotografii proaspat scoase de sub tipar in link >> http://www.craiova-regimhotelier.ro/cazare-craiova/hotel-relax-3-stele/galerie
Nu putem decat sa le spunem bun-venti pe piata unitatilor de cazare din orasul Craiova si sa le uram succes!