luni, 2 noiembrie 2015

Proiect nou www.craiova-hotel.ro

Un nou proiect de promovare on-line a hotelurilor din Craiova, a luat nastere de curand  www.Craiova-Hotel.ro
Ce aduce nou site-ul www.craiova-hotel.ro ?
1. Design modern, adaptabil la dispozitivele mobile ( tablete, smartphone-uri, laptopuri, s.a.)
Conform statisticilor Google, site-urile din Romania si nu numai, inregistreaza tot mai multe accesari de pe dispozitivele mobile. Este de inteles acest lucru, devreme ce telefoanele inteligente si tabletele care se pot conecta la internet nu mai au preturi exorbitante ca acum cativa ani.
Si, nu doar tabletele si telefoanele smart s-au ieftinit, dar si conexiunea mobila la internet, mai ales in orase. In Craiova, compania RCS-RDS http://www.rcs-rds.ro/ ofera abonamente cu internet mobil la preturi de cativa euro pe luna, asa incat tinerii internauti pot ramane in permanenta conectati la retelele de socializare, e-mail, sau pot accesa site-uri ''din mers''.
2. Navigare mult mai usoara, totul in prima pagina (landing page)
Indiferent ca ai un telefon cu display mai mic sau mai mare, ca il tii intr-opozitie normala sau pe ''landscape'', meniul site-ului www.craiova-hotel.ro va fi la fel de prietenos cu utilizatorul. Daca doresti sa vezi ofertele de cazare ale hotelurilor, ai dat un click din butonul meniului si nu trebuie sa astepti nici o secunda ca alta pagina a site-ului sa se incarce de la zero. Totul se face acum mult mai rapid, printr-o rapida coborare in jos, tot in prima pagina a site-ului, catre informatia dorita.
3. Descriere, fotografii, clipuri video, harta, date de contact si formular de rezervare on-line
Pentru ca numarul de fotografii de prezentare a unei unitati de cazare este limitat pe un site, si pentru ca intotdeauna anumite detalii esentiale nu pot fi surprinse in aceste poze, am hotarat sa realizam clipuri video de 4-9 minute, cu prezentarea hotelului, pensiunii sau apartamentului prezentat si sa inseram aceste clipuri video pe site, langa galeria foto.
Urmarind un clip video needitat, clientul poate ''simti'' mai bine unitatea de cazare la care urmeaza sa faca o rezervare.
4. Limba Romana si Limba Engleza.