sâmbătă, 5 decembrie 2015

Hotel Helin Aeroport Craiova

Hotel Helin Aeroport este un hotel al Craiovei la care curatenia, discretia si linistea, sunt excelente.
Serviciile foarte bune de receptie si primire a clientilor care se cazeaza aici sunt de mare ajutor, mai ales ca hotelul se afla departe de statii de taxi, schimb valutar, sau alte centre de informare, asa incat o receptionera care poate da informatii de calitate clientilor, este de un real ajutor. Hotelul dispune de piscina, sauna, camere dotate cu WiFi, AC, TV-LCD, cartele de acces magnetice, halate de baie si prosoape albe, seif de valori.
Cateva fotografii recente, din luna Decembrie a anului 2015:






















  




Dupa cum ne arata Harta Google Maps, Hotel Helin Aeroport este situat la 7 Km departare de Centrul Orasului Craiova, langa Aeroportul Craiova ( de aici si denumirea Helin Aeroport )



Asa cum se poate vedea pe harta, traseul evidentiat cu culoare albastra, de la Hotel Helin Aeroport si pana in centru, vom face aproximativ 14 minute cu masina.
Care sunt avantajele unui astfel de hotel situat la marginea orasului?
1. Parcarea foarte mare la Hotel Helin Aeroport din Craiova
In jurul hotelului Helin Aeroport se pot parca lejer 50-60 de masini. Asa este si normal, ca atunci cand mergem cu masina la un hotel situat destul de departe de oras, sa avem locuri de parcare suficiente. Nu va sfatuim sa incercati sa ajungeti pe jos la Hotel Helin Aeroport, puteti lua un taxi din Craiova sau o masina inchiriata - rent a car Craiova.
2. Liniste desavarsita la Hotel Helin Aeroport din Craiova
Poate vi s-a intamplat sa fiti cazat la un hotel situat in centrul unui oras, iar traficul de la orele diminetii sa se faca auzit si in camera de hotel ( masini turate, claxoane, scartait de roti ). Mai ales daca fereastra camerei este cu vedere la o strada aglomerata, acest lucru poate fi foarte deranjant la un hotel, atunci cand nu ne dorim decat sa dormim pana la orele pranzului.
Hotel Helin Aeroport va ofera o liniste deplina, fiind situat departe de traficul aglomerat al orasului Craiova. Vara, cred ca se poate dormi lejer cu fereastra intredeschisa, intrucat nu exista galagie care sa va poata deranja.
3. Intimitate si discretie oferite de Hotel Helin Aeroport din Craiova
Fiind un hotel pentru clienti de tip business, de 3 stele plus, discretia cu care Hotel Helin Aeroport isi trateaza clientii, este la cote inalte. Foarte multe vedete si persoane publice au avut placerea sa inopteze la acest hotel, tocmai datorita faptului ca nu au dorit admiratori / jurnalisti sa afle de hotelul la care au fost cazati in Craiova.
4. Piscina acoperita si sauna de la Hotel Helin Aeroport din Craiova
Fiind un hotel impunator cu aproximativ 60 de camere, construit pe o suprafata de cateva hectare de teren, hotelul a avut spatiu sufucient pentru a putea construi si singura piscina acoperita din Craiova.



Restaurantul Hotelului Helin Aeroport din Craiova
In weekend, la hotelul Helin Aeroport se pot organiza receptii, evenimente corporate, prezentari de produse sau servicii, dar si evenimente private, ca nunti si botezuri. Restaurant nunti Helin Aeroport Craiova.
Specialisti in arta culinara, pun la dispozitie invitatilor preparate din meniul international sau traditional - in functie de solicitarile clientilor. Este suficient sa ne uitam putin la meniul de Revelion 2016 al Hotelului Helin Aeroport Craiova, pentru a ne putea da seama ca avem de a face cu niste profesionisti, adevarati master-chefs in bucatarie.
Conditii generale privind cazarea in camere
Camerele sunt mari si spatioase. Curatenia este impecabila. Exista halate albe si prosoape albe. La baie avem sigilate: periuta de dinti, pasta de dinti, gel de dus, sapun lichid, protectie pentru cap ( shower cap ). Hotelul este dotat cu lift dar si scari. Confortul paturilor excelent ( saltele si perne ).
Aer conditionat, liniste exterioara, internet wireless.