marți, 23 august 2016

Se vinde Pensiunea La Nea Nicu din Craiova

Pensiunea La nea Nicu se afla acum la vanzare. Pentru cei interesati, pot vedea fotografiile de mai jos si numarul de telefon la care pot cere detalii despre pret.
Link catre site-ul oficial >> http://la-nea-nicu.ro/galerie-foto/
Prea multe nu se pot spune despre aceasta pensiune, decat ca este foarte aproape de Universitatea din Craiova, pe bulevardul Carol I, care leaga gara orasului Craiova de Universitatea de care vorbeam.
Deci, localizarea este excelenta, si cam atat se poate spune despre aceasta pensiune.
Pensiunea nu are restaurant si nici locuri de parcare, ( deci cu greu o putem numi pensiune, ci mai degraba VILA ) in afara de zona din fata casei, unde se poate parca cu doua roti pe bordura si doua roti pe carosabil maxim 2 masini de familie sau mai mici.
Conditiile de cazare din camere, sunt austere, si contin strictul necesar, fara ornamente ( nu exista nici un fel de tablou pe pereti, sau ceva care sa invioreze putin atmosfera in camerele oferite spre cazare ).
Televizoarele sunt mici, amintindu-ne de dimensiunile televizoarelor alb-negru pe care le luau parintii nostri atunci cand mergeam cu cortul in camping prin anii 1980-1985.
De asemena, nu exista cabina de dus si nici cada la baie. Exista doar o chiuveta care are montata o baterie cu furtun de dus, de unde te poti spala pe tot corpul, apa rezultata ajungand pe podea, la scurgere, dar nu inainte de a uda totul in jur: chiuveta, vasul de toaleta, hartia igienica, prosopul, si ce mai este prin jur.
Camere mici, baie mica, holuri inguste. La o discutie avuta acum cativa ani, legat de holurile pe care se merge direct pe scandura, i-am recomandat proprietarului sa puna o mocheta, ceva, pentru a creste confortul. Raspunsul a fost unul sec " pai ce, suntem la 4 stele ?!? ce vor la pretul asta ?? "
Nu am mai continuat sa-l conving, dar ulterior si-a dat seama de necesitatea achizitionarii unei mochete pentru aceasta zona.
In fine, oameni multi cauta cazare in Craiova, din diferite paturi sociale, fiecare pensiune sau hotel are clientii sai ( Hotel Ramada are clienti business, pensiuni ca aceasta are clienti din zona low cost ).
Legat de preturi, politica este una cel putin dubioasa: preturi negociabile intre 60 si 120 lei / camera in functie de perioada, anotimp, eventual culoarea ochilor, greutate corporala, s.a.
Motto-ul cu care se deschide pagina 'Oferta noastra' este destul de sugestiv " Iarna nu-i ca vara "