marți, 11 august 2020

Hotel Meliss Craiova 4 stele **** Centura de Nord

 Hotelul Meliss din Craiova situat chiar langa Centura de Nord, chiar este o prezenta eleganta pe piata cazarilor din orasul nostru. Hotelul detine 15 camere foarte moderne, parca neatinse, unele dintre ele cu jacuzzi si cu o priveliste frumoasa asupra panoramei orasului, in special la lasarea intunericului cand se aprind luminile in oras.

Inca de la intrare se observa atentia la detalii. Pavimentul este perfect, fara denivelari si fara smocuri de iarba crescute aiurea. Cele cateva bancute, palmierii si fantanile arteziene muzicale iti pun instantaneu un zambet pe buze, parca trezindu-ti curiozitatea ... " hai sa vedem cum sunt camerele, dar mai repede ca parca nu prea mai avem rabdare ... ".

Poze de la intrarea in curtea hotelului mai jos:
















Receptia si zona neutra sunt primitoare, cu fotolii si canapele mari de piele, cu spatii generoase, astfel incat si o echipa de fotbal daca vine aici, cu siguranta nu se vor calca in picioare sportivii la receptie cand fac check-in-ul.

Parcarea individuala pentru fiecare camera este iarasi un amanunt deloc de neglijat. Adica ai venit, stii ca ai loc de parcare, fiecarei camere ii corespunde un "spot" de parcare. Super!

Daca ai ajuns aici vara ( una din lunile: iunie, iulie sau august ) esti un norocos / norocoasa! Bine, ideal ar fi sa ai si timp la dispozitie, dar important este ca exact in aceeasi curte cu Hotel Meliss de la Centura de Nord a orasului Craiova, se gasesc doua piscine, una pentru adulti cu jacuzzi si una pentru copii to tobogane si apa tasnitoare.

Am spus ca ideal ar fi sa ai timp la dispozitie, pentru ca de obicei clientii cazati la hoteluri de business ca si Hotel Meliss ****, vin cu treaba in orasul Craiova, de obicei in delegatii, trimisi de firme din toata tara, iar timpul liber de delectare la piscina chiar este limitat.

Dar in fine, sa revenim la ce mai e frumos prin curtea hotelului, pana sa ajungem in camere.

Pai ar mai fi barul si restaurantul cu autoservire de langa piscine. Ne-au placut in mod deosebit dusurile functionale cu apa calda si rece, baldachinele si sezlongurile cu saltele si umbrele. 

In rest apa limpede si oameni selecti. Daca nu e prea aglomerat, mai ales in timpul saptamanii, mai poti observa cate o domnisoara facand topless sau barbati bine lucrati la sala care isi etaleaza patratelele dupa ce dau inot o lungime de bazin.

Hai si cu poze de la piscine / strand la Hotel Meliss Craiova Centura de Nord:










Am pastrat pentru final fotografiile din camere .... dar nu numai camerele arata bine, si holurile pana sa ajungem in camere, si toaletele si receptia. Poze mai jo:


























Ca si firma de marketing in domeniul HoReCa ne-a facut o deosebita placere sa discutam cu persoana care administreaza aceasta locatie, d-ul Liviu Popa, dar mai ales sa vedem o locatie deschisa recent care respecta intru totul eticheta unui hotel de 4 stele **** alea reale, nu cele de pe cer.

Unde mai vezi intrarea la piscina pe la turnicheti, cu bon fiscal care se scaneaza la intrarea in piscina, zici ca intri pe aeroport sau o zona foarte pazita.

Respect, ne inclinam in fata oamenilor care investesc si construiesc ceva frumos in orasul in care ne-am nascut. Oameni frumosi si la bar si intreg personalul care deserveste piscina si hotelul.

Vorba aceea veche aici, la Hotelul Meliss din Craiova, este 100% reala: Omul sfinteste locul!