miercuri, 24 noiembrie 2010

Hoteluri din Craiova aflate in renovare

Curand se vor termina, cel mai probabil, si lucrarile de renovare/reamenajare ale unor hoteluri din Craiova
Hotelul Bavaria a simtit nevoia sa puna la picioarele clientilor sai marmura, si nu gresie sau alte minuni, fiind un hotel de 4 stele. Probabil saptamana aceasta se vor finaliza lucrarile...maxim 27-28nov2010.
Hotelul Golden House aduce si el modificari mai serioase, renuntand la micuta piscina din curte pentru a mai face loc catorva camere pentru oaspetii sai. De asemenea hotelul este cotat la 4 stele. Putin probabil ca lucrarile sa se finalizeze in anul 2010 dupa santierul cu excavatoare care se putea observa.
Pensiunea Exotic de la marginea orasului spre Metro mai suplimenteaza cu cateva camere. Mare lucru nu e sa tragi niste pereti despartitori din rigips, la niste camere micute, modeste.
Hotelul Europa (nu cel din centru de la fantanile arteziene, cel din brazda) se modernizeaza. Noul aspect arata mai mult a cladire de birouri, cu oglinzi, cu grinzi de otel...cel putin ciudat pentru un hotel. Fiind constructie ce se ridica de la zero, va mai dura pana la finalizare. Deja cred ca sunt mai bine de 12 luni de cand au inceput constructia.
Cel mai nou hotel care se construieste in Craiova se gaseste exact zid-in-zid cu Hotel Plazza din centru .
Deocamdata doar schele, cofraje, muncitori...intr-un cuvant santier. Oare sa deranjeze ei pe vecinii lor cazati la Hotel Plazza? Termenul de finalizare a constructiei este luna mai 2012 pentru acest nou hotel, asta daca nu se termina fondurile si daca nu vor apare si alte amanari.