duminică, 23 iunie 2013

Craiova Water Park - gata pana la vara urmatoare!

Craiovenii se vor putea bucura incepand cu vara urmatoare de noul Water Park, care este in plina constructie incepand cu luna Februarie a anului curent, 2013.
Despre ce este vorba?
In primul rand, este vorba de o investitie de 18 milioane de euro, 50% din bani fiind fonduri europene. Suma mare, investitie serioasa! Dar mai exact, ce vom vedea acolo?
Sa le luam pe rand:
- Atractia principala va fi bazinul cu valuri, ceva inedit pentru tara noastra, chiar la noi la Craiova;
- Un Bazin Olimpic de 50m/25m;
- Lazy river in forma unui cerc - in traducere romaneasca "raul care curge foarte incet", chiar lenes! :) -
- Cele doua piscine tematice pentru copii, cu tobogane si jocuri de apa;
- Relax Area - un bar acvatic;
- Mai multe tobogane acvatice, pe care te poti da si cu colacul;
- Terenuri de sport pe nisip - pentru volei pe plaja, fotbal, etc -
- Teatru in aer liber.

Municipalitatea spera prin acest proiect sa vina cu o oferta completa pentru tinerii din Craiova  pentru ca acestia sa aiba unde sa se relaxeze in perioada de vara. De asemenea turismul Craiovean va beneficia de o promovare a orasului prin acest proiect. Sunt multe de facut si de invatat in ceea ce priveste promovarea turismului in orasul Craiova, dar fiecare inceput nu este niciodata usor!

SUCCES!


Am verificat. Nu luam de bun ce scriu intotdeauna ziarele. Nu stim ce contracte circula prin Primaria Orasului Craiova sau ce termene de executie au anumite proiecte, cum este cel de fata, Craiova Water Park din Parcul TINERETULUI.
Pentru mine ( si pentru voi, sper ), ce este scris pe aceasta pancarta, este contract semnat. Scrie negru pe alb, ca data finalizarii va fi luna OCTOMBRIE din 2014.