luni, 25 iunie 2012

Ford lanseaza noul B-Max la Craiova

Ford este motorul economic al Craiovei cu un aport important la bugetul Romaniei.
Ford a investit la Craiova peste 675 milioane de euro, fiind cea mai mare investitie pe care o companie straina a facut-o vreodata in Romania. Ce s-a facut de fapt: modernizarea uzinei producatoare de masini,  instruirea angajatilor, modernizarea cladirilor si infrastructurii, achizitia de noi echipamente de productie de cea mai inalta calitate, angajarea unui numar mare de oameni - capacitatea totala va fi de 6000 locuri de munca.
Azi 25.iun.2012, presedintele Traian Basescu a facut o vizita la Craiova cu ocazia lansarii noului model Ford B-Max si a devenit primul posesor al acestei masini. Marea parte a productiei de B-Max de la Craiova va fi destinata exportului in proportie de 90%. Motorul EcoBoost de 1,0 Litri si 120 CP cu care este echipat B-Max a uimit lumea automobilistica: 3 cilindri, emisii reduse de CO2, primind premiul pentru motorul anului 2012 in Europa. De asemenea B-Max ofera cel mai bun acces la interior din clasa sa, cu montantul central integrat in usi si cu portierele din spate glisante, avand astfel o deschidere de 1,5 metri, neobturata, ce usureaza accesul.
CRAIOVA este singurul loc din Europa unde se va produce B-Max.




duminică, 24 iunie 2012

Hotel Rexton 4 stele - Craiova

De curand pe piata ofertelor de cazare din orasul Craiova a luat fiinta un nou hotel : Hotel Rexton 4 steleHotelul Rexton este situat pe "Bulevardul Carol I" sau "strada garii" asa cum mai este cunoscuta craiovenilor, fiind strada care face legatura intre gara din Craiova si centrul orasului (Universitate).
De remarcat este faptul ca foarte aproape de Hotel Rexton se afla o alta unitate de cazare cu date similare, Hotel Europeca 4 stele. Dintr-un unghi potrivit, de pe Bulevardul Carol I, ai putea face o fotografie in care sa apara ambele hoteluri, atat Rexton cat si Europeca, primul - Rexton - in prim plan, si cel de-al doilea - Europeca - in plan secundar.
Fiind cea mai recenta unitate de cazare din Craiova, sa-i uram bun venit si mult succes in afaceri!