duminică, 6 octombrie 2013

Camerele de hotel si cuplurile

O camera de hotel are o unda de mister, si trezeste in primul rand curiozitatea clientului: imediat ce a trecut pragul camerei, clientul se uita rapid prin camera, sa surprinda intr-o fractiune de secunda cat mai multe detalii privind curatenia si confortul general. Imediat urmeaza o inspectie a baii, a patului, a asternuturilor, chiar si a saltelelor...toate facandu-se intr-o oarecare graba. Dupa ce si-a format o idee generala buna, clientul se poate linisti, se poate relaxa. De cele mai multe ori aceasta inspectie rapida se termina cu un salt in pat sa-i testeze parca arcurile, ca doar acasa nu prea ai ocazia sa faci asta!
Camerele de hotel reprezinta locul unde cuplurile pot da frau liber imaginatiei si pot reprezenta schimbarea de care are nevoie un cuplu pentru a avea viata sexuala activa.
Cuplurile ajunse intr-un oras in care nu au mai fost vreodata, au de obicei doar cateva zile sa cunoasca imprejurimile, asa incat nu este timp de pierdut: vizitarea principalelor atractii turistice, shopping-ul, incercarea unor restaurante unde pot degusta retete culinare traditionale , toate dau sarea si piperul unei escapade turistice, denumite sugestiv, city-break.
Psihologi, oameni de stiinta, personalitati marcante ale societatii, sunt de acord ca:
Cel putin o data intr-un an ar fi bine sa vizitezi locuri noi, unde nu ai mai mers niciodata.