duminică, 1 martie 2015

Cazare Craiova - Apartament Luxury

Ne-am obisnuit pana acum ca apartamentele si garsonierele inchiriate in regim hotelier in Craiova sa se gaseasca in blocuri mai vechi, construite inainte de 1989. Unele apartamente si garsoniere se gasesc la mansarda unor astfel de blocuri care nu au fost prevazute cu ascensor ( lift ), iar altele se gasesc la etaje intermediare.
Nou introdus in sistemul de inchirieri in regim hotelier, Apartament Luxury se gaseste intr-un bloc nou construit in 2012,  la etajul al 5-lea, avand ascensor. Blocul se afla foarte bine amplasat, pe Strada Calea Severinului ( prelungirea strazii Calea Bucuresti - strada pe care se afla cele mai multe hoteluri din orasul Craiova. )
Apartament Luxury ofera cazare in Craiova pentru doua persoane, avand un dormitor cu pat matrimonial, si o bucatarie mutata pe balcon, pentru a face loc unui living incapator ( mai mare decat dormitorul ). In living se gaseste o canapea neextensibila, o masa joasa pentru servit cafeaua si un frigider - care probabil nu a mai avut loc in bucataria mutata pe balcon.
Din punct de vedere al confortului termic, Apartament Luxury din Craiova, este dotat cu centrala proprie si aer conditionat. Internetul wireless, ferestre de geam termopan, cabina de dus la baie - toate fac parte din dotarile acestui apartament.
Mai multe fotografii si clip video cu conditiile de cazare Apartamentul Luxury din Craiova, pe site-ul www.craiova-regimhotelier.ro