marți, 19 iulie 2016

Confortul paturilor din pensiuni si hoteluri

Un pat de calitate dintr-o camera de hotel sau pensiune, este de fapt un pat cu o saltea curata si de calitate. Este adevarat, ca si patul ar fi bine sa nu scartaie, iar pernele si burdufurile sa fie curate, fara miros de tutun, de exemplu, dar cea mai mare zona a patului, cea care suporta toata greutatea corporala, este reprezentata de salteaua pe care dormim.
Ati avut vreodata curiozitatea sa va uitati sub cearseaful unui pat dintr-o camera de hotel sau pensiune sa vedeti si cat de curata este salteaua? O saltea murdara, cu pete, este dezgustatoare, si oricat de frumos ar fi totul in jur, instinctul ne va spune '' eu nu pot sa dorm in acest pat ''.
Unele unitati de cazare din Craiova folosesc huse pentru saltea, pentru a proteja salteaua de murdarie. Mai ales cand se achizitioneaza saltele scumpe, care pot ajunge lejer la 1500 - 2000 lei, este foarte important sa fie pastrate curate timp indelungat. Husele de obicei sunt impermeabile, si nu permit lichidelor sa pateze salteaua. Evident ca aceste huse se pot spala foarte usor in masina de spalat.
Avantajele huselor Somnia:
- husele au culoarea alba, senzatia de curat;
- husele sunt impermeabile, nu permit lichidelor sa pateze salteaua;
- materialul huselor: 100% poliester, se spala la 40 grade Celsius;
- husele au pe cele patru colturi elastic, care imbraca foarte bine colturile saltelei (vezi foto);
 

 

Garsoniera Trend si Garsoniera Paris inchiriate in regim hotelier in Craiova, folosesc saltele de calitate identica cu cea a hotelurilor de 4 si 5 stele, si de asemenea folosesc acest tip de huse de pat pentru saltele impecabile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile voastre le puteti posta aici...
Asa puteti impartasi experienta voastra cu noi.