sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Autostrada Craiova - Pitesti

Primarul Craiovei a anuntat oficial zilele trecute ca in anul 2014 vor incepe lucrarile la autostrada care va lega orasul Craiova de Pitesti.
Autostrada Craiova-Pitesti, va avea o lungime de aproximativ 120 Km si un numar de 4 benzi - cate doua benzi pefiecare sens de mers, la fel ca si autostrada actuala care leaga Bucurestiul de orasul Pitesti. Durata de executie a acestui proiect se estimeaza a fi de doi ani.
Deci, autostrada lacare lucrarile vor demara in anul 2014 va fi finalizata, cel mai probabil in 2016.
Pe langa o decongestionare a traficului, si implicit o cresterea sigurantei in trafic (numarul accidentelor auto cu siguranta va scade dupa ce se va deschide circulatia pe aceasta autostrada), Craiova se va bucura de un acces rutier mult mai rapid spre Capitala, spre Bucuresti, cat si spre Litoralul Marii Negre.
Comertul, turismul, industria, dar si mediul de afaceri din Craiova, toate vor primi o gura de oxigen odata cu darea in folosinta a autostrazii Craiova - Pitesti.
Le dorim succes, le tinem pumnii stransi, sa inceapa lucrarile la aceasta autostrada asa cum si-au planificat, dar mai ales sa le finalizez la timp!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile voastre le puteti posta aici...
Asa puteti impartasi experienta voastra cu noi.