sâmbătă, 10 august 2013

Aqua PLUS - primul centru SPA din Craiova

Azi am avut placerea sa trecem pentru prima data pragul piscinei de la Aqua PLUS, . S-a meritat suma de 35 lei platita la intrare? ( acesta este tariful pentru adulti in weekend ) Eu zic ca da, si inca un DA mare, s-a meritat! Haideti sa le luam pe rand:
1. ACCESUL SI PARCAREA
Accesul in parcarea de la Aqua PLUS se face din strada Calea Bucuresti, trecand cu masina pe langa strandul Hanul Doctorului pe care il lasi in partea stanga, si imediat dupa semafoarele care fac legatura cu Centrura de Nord, pe partea dreapta, chiar langa strada, se poate vedea parcarea de la Aqua PLUS.
Parcarea este incapatoare, la o numarare rapida, aproximam 50-60 locuri de parcare.
2. PLATESTI SI PRIMESTI O BRATARA-CEAS
Da, chiar asa este, dupa ce ai achitat taxa pentru intrare, ti se va da o bratara care se pune la mana exact ca un ceas, si cu aceasta bratara ai acces la vestiarul tau ( are un numar - cauti cuseta cu acelasi numar, iar bratara are functia unei cartele de proximitate pentru a deschide cuseta vestiarului, asa cum avem la interfon la intrarea in bloc ).
Nimic nou pana aici, dar aceasta bratara poate fi incarcata cu credit si, fara a mai duce grija banilor ( ca doar slipul nu are buzunare  ), poti sa platesti la bar consumatia prin simpla confirmare cu aceasta bratara. Creditul de pe bratara neconsumat, se va restitui la plecare.
3. PISCINA & SEZLONGURI
Piscina este de dimensiuni medii, cu apa curata, care este recirculata printr-un sistem de filtrare special, tocmai pentru a pastra apa in conditii cat mai bune. Mai multe nu mai spunem, fotografiile va vor lamuri ...
Sezlonguri in numar mare, zic administratorii de acolo, chiar 300 de bucati si vreo 6 hamace tip cuib, foarte frumoase.
4. BAR & TERASA
Intr-o zona mai retrasa dar nu departe de piscina, avem si cateva mese cu umbrele mari, o terasa cu "umbra deasa" , unde omul isi poate savura berea. La bar gasim, asa cum ne-am fi asteptat, bauturi alcoolice si racoritoare, inghetate, snacksuri si sandwichuri.

SA NU UIT CE ERA MAI IMPORTANT:
In aproximativ doua saptamani, spre sfarsitul lunii august 2013, se vor da in folosinta inca 2 piscine acoperite, sauna, masaj, squash - in aceeas locatie: Aqua PLUS spa & wellness. Accesul la piscinele acoperite se va face indiferent de anotimp! Hotel Plus Craiova , intentioneaza sa vina cu oferte de nerefuzat pentru clientii sai cu preturi promotionale pentru cazare si acces la centrul spa & wellness.

CONCLUZII:

Apreciem in mod deosebit:
- parcarea mare si accesul facil;
- modul de plata la bar cu bratara-ceas;
- apa curata, piscina moderna ( unica in felul ei, cu recircularea apei intr-un mod inedit );
- numarul mare de sezlonguri si frumoasele hamace tip cuib cu acces gratuit;
- existenta angajatilor care curata in permanenta piscina la suprafata;
- ca adie mereu vantul in zona sezlongurilor si te bronzezi fara sa transpiri, chiar daca afara este arsita ( piscina este construita la un nivel mai ridicat, prin terasarea unei pante, a unui mic deal ) - FOARTE BINE!;
- clientii care vin aici sunt selecti ( se pot vedea in parcare numai masini de ultima generatie ).










Un comentariu:

  1. Sa le uram succes is viata lunga celor de la Aqua PLUS, pentru ca o noua oferta de strand / piscina in Craiova, ar trebui sa ne bucure pe toti: concurenta ridicata intre astfel de oferte inseamna conditii bune si preturi mici pentru clientul final, cetateanul orasului Craiova.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile voastre le puteti posta aici...
Asa puteti impartasi experienta voastra cu noi.