luni, 25 iunie 2012

Ford lanseaza noul B-Max la Craiova

Ford este motorul economic al Craiovei cu un aport important la bugetul Romaniei.
Ford a investit la Craiova peste 675 milioane de euro, fiind cea mai mare investitie pe care o companie straina a facut-o vreodata in Romania. Ce s-a facut de fapt: modernizarea uzinei producatoare de masini,  instruirea angajatilor, modernizarea cladirilor si infrastructurii, achizitia de noi echipamente de productie de cea mai inalta calitate, angajarea unui numar mare de oameni - capacitatea totala va fi de 6000 locuri de munca.
Azi 25.iun.2012, presedintele Traian Basescu a facut o vizita la Craiova cu ocazia lansarii noului model Ford B-Max si a devenit primul posesor al acestei masini. Marea parte a productiei de B-Max de la Craiova va fi destinata exportului in proportie de 90%. Motorul EcoBoost de 1,0 Litri si 120 CP cu care este echipat B-Max a uimit lumea automobilistica: 3 cilindri, emisii reduse de CO2, primind premiul pentru motorul anului 2012 in Europa. De asemenea B-Max ofera cel mai bun acces la interior din clasa sa, cu montantul central integrat in usi si cu portierele din spate glisante, avand astfel o deschidere de 1,5 metri, neobturata, ce usureaza accesul.
CRAIOVA este singurul loc din Europa unde se va produce B-Max.




2 comentarii:

  1. Interesant event dar nu inteleg ce cauta figurile politice acolo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te-ai obisnuit inca? Politicienii sa rateze o astfel de ocazie? Basescu chiar si-a cumparat un Ford B-Max in vizita lui la Craiova cu aceasta ocazie. E un cliseu deja clasic: un investitor strain, o lansare de produs, politicieni invitati si edilii orasului si tot tacamul, numai pentru a mai castiga ceva capital politic.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile voastre le puteti posta aici...
Asa puteti impartasi experienta voastra cu noi.