duminică, 20 noiembrie 2011

Electroputere Parc - Craiova

    Astazi, 19.nov.2011 s-a deschis un mare centru comercial in incinta S.C. ELECTROPUTERE S.A. chiar in interiorul halei de productie a fabricii Aparataj. Dupa ce a fost modernizata, aceasta hala a fost impartita in standuri si inchiriate mai multor firme. Inclusiv Auchan este prezenta aici, firma care are hypermarketul cu suprafata cea mai mare din aceasta incinta, cu peste 40 de case de marcat pentru a nu se forma cozi si produse incepand cu cele alimentare si terminand cu produse electrocasnice mari: frigidere, aragazuri, etc.
   In rest, multe firme cunoscute (Lee Cooper, New Yorker, H&M, Jolidon, Deichmann, s.a.) unde se vand produse vestimentare, produse cosmetice, incaltaminte, telefoane mobile si accesorii.  
   Daca pana in anul 2004-2005 Electroputere - Aparataj functiona ca o fabrica producatoare de echipamente electrice, fiind inzestrata cu utilaje grele: freze, strunguri, macarale, prese, masini de bobinat, cuptoare de transformatoare, s.a.,  acum Electroputere - Aparataj s-a transformat in piata de desfacere, devenind Electroputere Parc. O fi bine sau o fi rau, nu putem noi sa spunem. Cert este faptul ca Electroputere - Aparataj s-a transformat in Electroputere Parc, un mall cu produse ale unor firme cunoscute in intreaga lume, unde calitatea dar si preturile sunt la cote mult mai mari decat cele cu care ne-am obisnuit in centre comerciale ca Bania sau SUCPI.
O parcare foarte incapatoare a fost aproape sufocata in ziua deschiderii. Vom reveni cu poze cat mai curand!

2 comentarii:

  1. Cu exceptia locatiei, nu axista absolut nici o legatura intre deschiderea acestui shoping center, mult asteptat de craioveni, si falimentul fabricii Electroputere-Aparataj.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ironie a sortii...inainte,parintii nostri erau adusi de la tara in scoli profesionale si transformati din tarani in electricieni, sudori, lacatusi, strungari, etc. Acum UE ne da fonduri nerambursabile pentru a demara afaceri in mediul rural (vice-versa: transforma oraseni in tarani).

    RăspundețiȘtergere

Comentariile voastre le puteti posta aici...
Asa puteti impartasi experienta voastra cu noi.