miercuri, 20 octombrie 2010

Dezavantajele regimului hotelier

Am tot zis de bine legat de cazarea in regim hotelier, acest serviciu nou, aparut mai ales in marile orase din Romania. Ca o bucatarie complet mobilata si utilata reduce costurile cu mancarea, ca o masina de spalat nu o gasesti niciodata la un hotel sau pensiune in Craiova sau in alta parte, ca internetul si calculatorul din camera e un avantaj gratuit, s.a.
Eeee..a venit acum vremea criticilor acestui serviciu. Sa purcedem, zic. In ordinea numerelor de pe tricou:
1. Lipsa receptiei. Un client care doreste o cazare in miez de noapte, trebuie sa puna mana pe telefon, sa sune, si sa astepte 5-10 minute in masina pana apare proprietarul garsonierei/apartamentului sa-i inmaneze cheia (check-in). La fel se intampla si la plecare (check-out)
2. Cazarea in regim hotelier nu are niciodata inclus micul-dejun. De ce? Foarte simplu: nu are restaurant sau sala de mese. Este vorba de un bloc de locuinte, nu hotel sau pensiune. Pentru a avea micul dejun trebuie mai intai sa umpli frigiderul si mai apoi sa-ti prepari singurel ceva bun.
3. Parcarea nu este o pazita. Locul de parcare este cel indicat la check-in, de obicei langa bloc.
4. Room-service-ul poate fi asigurat doar de firme de catering (pizza, mancare traditionala, mancare chinezeasca, mancare italiana, etc)
In principal acestea sunt cele mai importante dezavantaje de care un client trebuie sa tina cont atunci cand cauta cazare in marile orase, in regim hotelier.
Am facut o analiza critica a acestor servicii, vor urma pe rand si alte unitati de cazare: hoteluri, vile, pensiuni din orasul CRAIOVA.
Pe curand!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile voastre le puteti posta aici...
Asa puteti impartasi experienta voastra cu noi.